habernediyor.com

Filenin Efeleri, olimpiyat yolunda ilk maçını kazandı

SPOR

2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu'nda ilk maçına Sırbistan karşısında çıkan A Milli Erkek Voleybol Takımı, setlerde geriye düştüğü maçı 3-1 kazandı. "Filenin Efeleri" gruptaki ikinci maçında yarın Slovenya ile karşılaşacak. İşte millilerimizin grubundaki takımlar...

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na katılabilmek için Japonya'da oynadığı 7 eleme maçını da kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı, olimpiyat biletini kapmıştı. "Filenin Efeleri" olarak anılan A Milli Erkek Voleybol Takımı da olimpiyat yolundaki ilk maçına çıktı.

İlk seti Sırbistan kazandı

Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde B Grubu'nda mücadele eden milliler, Sırbistan ile karşılaştı. İlk seti 25-22 kaybeden A Milli Takım, ikinci seti 25-20 kazanarak skoru 1-1'e getirdi.

3-1 yenerek başladık

Üçüncü sette Sırbistan'a büyük üstünlük kuran Filenin Efeleri, 25-14 kazanarak setlerde 2-1 öne geçti. Son sette de 25-20 üstünlük kuran milliler, Sırbistan'ı 3-1 mağlup ederek gruplara galibiyetle başladı.

İkinci maç yarın Slovenya ile oynanacak

A Milli Erkek Voleybol Takımımız, gruptaki ikinci maçında yarın Slovenya ile karşılaşacak. Mücadele Türkiye saati ile 04.00'te başlayacak. Millilerimizin grupta ABD, Mısır, Finlandiya, Tunus ve Slovenya ile karşılaşacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.