habernediyor.com

Fenerbahçe'nin istenmeyen forvetleri Belçika'da coştu

SPOR

Fenerbahçe'nin eski iki golcüsü Frey ve Samatta, Belçika Ligi takımlarından Antwerp'de ortaya koydukları etkili performansla alkış topladı.

Belçika 1'inci Ligi'nin 22'inci hafta müsabakasında Royal Antwerp, evinde Charleroi'yi konuk etti. Karşılaşmayı 3-0 kazanmayı başaran Antwerp'in gollerini Samatta ve Frey (2) kaydetti.

Gol sayısını 17'ye çıkardı

İsviçreli golcü Frey, bu sezonki gol sayısını 17'ye yükseltti ve 3 de asist yaptı. Damien Comolli döneminde sarı-lacivertlilere transfer olan fakat bir türlü istenileni veremeyen Micheal Frey, bu sezon alkış toplamayı sürdürüyor.

Sarı-lacivertlilerin golcüleri Mergim Berisha, Serdar Dursun ve Enner Valencia'yı da geride bırakan İsviçreli, kendinden bu sezon sıklıkla söz ettirmeyi başardı.

Fenerbahçe ikisini de göndermişti

Sarı-lacivertlilerde oynadığı süre boyunca her iki futbolcu da yetersiz bulunarak kadroda düşünülmemiş ve takımdan gönderilmişti.

Mbwana Samatta, çubuklu formayla çıktığı 33 müsabakada sadece 6 gol atma başarısı gösterirken, asist yapamamıştı. Frey ise sarı-lacivertli formayla çıktığı 23 karşılaşmada 5 gol atmış, 1 de asist üretmişti 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.