habernediyor.com

Bruma'ya sürpriz talip

SPOR

Sezon başında PSV Eindhoven’dan Fenerbahçe’ye transfer olan ancak performansı ile kısa sürede gözden düşen Bruma için İsrail temsilcisi Maccabi Tel-Aviv devreye girdi.

Fenerbahçe’nin 27 yaşındaki Portekizli futbolcusu Bruma için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Fenerbahçe’nin hem Avrupa kadrosunda hem de Süper Lig lisans listesinde yer almayan Bruma’ya Maccabi Tel-Aviv talip oldu. Sezon başında 4 milyon avroluk zorunlu satın alma opsiyonu ile sarı-lacivertlilere katılan Bruma, hazırlık kampındaki düşük performansı sonrası gözden düştü. Teknik Direktör Jorge Jesus’un da Bruma’nın olası ayrılığına onay verdiği bildirildi. 

Maccabi Tel-Aviv’e transfer olabilir

İlk olarak Bruma’yı PSV’ye geri vermek isteyen sarı-lacivertli yönetim, bu konuda ret cevabı alınca yeni teklifler beklemeye başladı. Bu süreçte devreye giren İsrail temsilcisi Maccabi Tel-Aviv, oyuncuya talip oldu. İki kulübün özellikle oyuncunun maaşı konusunda anlaşması halinde transferin kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor. İsrail’de transfer dönemi 28 Eylül 2022 tarihinde sona erecek. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.