habernediyor.com

Beşiktaş'tan Aboubakar açıklaması: Görüşmeler başladı

SPOR

Vincent Aboubakar, daha önce iki kez şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş ile yeniden masaya oturdu. Sabah saatlerinde özel uçakla İstanbul'a inen Kamerunlu golcünün, 5+1 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. Beşiktaş Kulübü, Aboubakar ile transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildirdi.

Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışı veren Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda eski futbolcusu Vincent Aboubakar'ın peşine düştü. Temmuz ayında bedelsiz olarak Al-Nassr takımına gönderilen 30 yaşındaki Kamerunlu, sabah saatlerinde özel uçakla İstanbul'a indi.

5+1 yıllık sözleşmeye imza atacak 

Beşiktaş Kulübü, Vincent Aboubakar ile transfer görüşmelerinin başladığını KAP'a bildirdi. Kamerunlu santraforun sağlık kontrolünden sonra resmi sözleşmeyi imzalayacağı kaydedildi. Edinilen bilgilere göre siyah beyazlı kulüple 5+1 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Aboubakar, yıllık 2.5 milyon euronun yanı sıra 500 bin euro bonus alacak.

Beşiktaş ile 2 kez şampiyon oldu

2016-2017 ile 2020-2021 sezonlarında siyah beyazlı formayı giyen Kamerunlu oyuncu, bu iki sezonda da Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı. Beşiktaş ile 67 maça çıkan Aboubakar, 35 gol ve 9 asistlik performans sergilemişti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.