habernediyor.com

Beşiktaş şampiyonluğunu kutluyor

SPOR

Şampiyon Beşiktaş, bugün yapılan törenle kupasına kavuşuyor. Siyah-beyazlıların kupa zaferi ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Dolmabahçe'de bir arada kutladı.

Spor Toto Süper Lig'i ve Ziraat Türkiye Kupası'nı şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, çifte kupa coşkusunu da doyasıya yaşıyor.

Boğaz turu

Yeni tip koronavirüs (COVID-19) tedbirleri sebebi ile öncekine göre daha kontrollü olan boğaz turu yine de oyuncuların coşkusuyla renklendi.

Stadyuma yine önceki şampiyonlukta olduğu gibi deniz yolundan giden siyah-beyazlı oyunculara çok sayıda tekne de eşlik etti.

Futbolculardan açıklamalar

Atiba: Tekneleri maviliklere sürmek oldukça keyifli.

Rachid Ghezzal: İnanılmaz bir duygu, bu anı yaşamak için sabırla bekledik. Taraftarımızla birlikte şampiyonluğun keyfini çıkarıyoruz.

Cyle Larin: Böyle bir şeyi yalnızca Beşiktaş yapabilirdi, bunun bir parçası olmak oldukça keyifli.

Ersin Destanoğlu: Birkaç yıl evvel gerçekleşmişti, biz o zamanlar burada yoktuk. Şimdi doyasıya keyfini çıkarıyoruz. Bu bizim hayalimizdi.

Valentin Rosier: Harika bir duygu. Daha evvel Beşiktaş'ın yaşadığı şampiyonluk kutlamalarını izlemiştim. Fakat direkt olarak bunun içinde yer almak bambaşka bir şey.  















Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.