habernediyor.com

Arda Turan, Galatasaray'a transfer oluyor mu?

SPOR

Fatih Terim, Arda Turan konusunda kararı kendisinin vermeyeceğini belirtti. ultrAslan, transfer olursa destekleriz mesajını paylaştı. Arda da yanıt olarak, “Çocukluk aşkımsın” diyerek ateşi yaktı.

Sarı-kırmızılı ekipte, Arda Turan konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik Direktör Fatih Terim, Denizlispor karşılaşmasının ardından “Bu sadece teknik bir karar değil. Taraftarın ve camiamızın da talebi olmalı” ifadelerini kullanarak kararı sadece kendisinin vermeyeceğini söylemişti. Galatasaraylı taraftarlar Twitter’da #HocaNeDerseO hashtag’ı açarak Teknik Direktör Fatih Terim’in kararına saygı göstereceklerini belirten binlerce mesaj attı.

Galatasaray taraftar grubu UltrAslan, Arda konusunda şu ifadelere yer verdi: “Arda Turan transferi gerçekleşirse; Galatasaray tribünü alt yapısından çıkmış, kaptanlığa kadar yükselmiş oyuncusunu yeniden Galatasaray forması giydiğinde destekleyecektir.” 

UltrAslan’ın bu açıklamasına Arda Turan’dan yanıt gecikmedi. Arda, twitter hesabından, alt yapıda oynarken Hagi’nin attığı gol sonraki sevincini paylaştı ve altına “Çocukluk aşkımsın, sen ilk göz ağrımsın” yazdı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yönetimin, bugün Arda'nın transferini açıklayacağı tahmin ediliyor.  Arda Turan, böylelikle 9 yıl sonra yuvaya dönmüş olacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.