habernediyor.com

Destici ve Erbakan'dan Şuşa kutlaması

SİYASET

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, Şuşa şehrinin terör devleti Ermenistan'ın işgalinden azat edilmesini tebrik etti.

BBP (Büyük Birlik Partisi) Genel Başkanı Mustafa Destici ile Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da bulunan ve Dağlık Karabağ'ın bütününü işgalden kurtarmak noktasında stratejik öneme sahip olan Şuşa şehrini terör devleti Ermenistan'ın işgalinden azat etmesini kutladı.

Mustafa Destici

Twitter'dan paylaşımda bulunan BBP Lideri Mustafa Destici, Dağlık Karabağ'ın önemli şehri Şuşa'nın muzaffer Azerbaycan ordusu tarafından işgalden azat edildiğini ve büyük bir zafer elde edildiğini vurgulayarak, Hocalı'da ve diğer bölgelerde soykırıma, katliama maruz kalan Azerbaycanlı kardeşlerimizin kanının yerde kalmadığını belirtti. Mustafa Destici mesajını, "Zaferin kutlu ve mübarek olsun can Azerbaycan." ifadeleriyle noktaladı.

Fatih Erbakan

Millî Görüş'ün efsane lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu ve Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan ise Azerbaycan'ın stratejik ve tarihî değeri yüksek şehirlerinden biri olan Şuşa vilayetinin 28 senelik zulümden kurtulduğu yönüandeki haberi büyük bir mutlulukla karşığladıklarını kaydederek, "Cenab-ı Allah, kardeş Azerbaycan'ımıza bir daha acı göstermesin." duasında bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.