habernediyor.com

Bakan Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na: 2023’te sokağa çıkmaya yüzünüz kalmayacak

SİYASET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hakkari’deki bir programda CHP lideri Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Buradan size sesleniyorum Kılıçdaroğlu. 2023 yılı geldiğinde öylesine bir hezimete uğrayacaksınız ki sokağa çıkmak için yüzünüz kalmayacak.” şeklinde konuştu.

Süleyman Soylu, Hakkari’deki bir programda konuşma gerçekleştirdi. Soylu, AK Parti’nin 21. yüzyıla büyük bir anlayışla başlayarak ayakları üzerinde sıkıca duran bir Türkiye’nin olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

“Demokrasiyi olsaydı dertleri Suriye'de, Irak'ta Afganistan'da Müslüman kanı içmezlerdi"

“Tayyip Erdoğan diye biri gelecek ve ülkenin gelecek hikayesini değiştirecek. Ülkemizi milletimizin hayalleriyle buluşturacaklar. Türkiye’de bir taraftan havalimanı, Marmaray, Çanakkale Köprüsü, şehir hastaneleri, Avrasya Tüneli gibi hizmetler olacak, dünyanın en büyük havalimanı İstanbul’da yapılacak.

Avrupa’nın kayyumlara karşı demokrasi şöyledir böyledir dediğine bakmayın. Onların dertleri demokrasi falan değil. Demokrasi olsaydı demokrasiyi getirdikleri yerleri savaş cenderesine çevirmezlerdi. Demokrasiyi bahane ederek Suriye’ye, Irak’a Afganistan’a girip Müslüman kanı içmezlerdi. Demokrasi onlar için bahane, demokrasi yok. En önemli meseleleri o belediyeler terör destekçisiydi. Avrupa ülkeleri binlerce TIR silah gönderiyorlar ve Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışıyorlar. 10 büyükelçi ile bizlere ayar vermeye çabalıyorlar. Bir de hukukun üstünlüğünden söz ediyorlar. Tek bir dertleri var Türkiye’nin güçlenmesini ve zenginleşmesini istemiyorlar. Ama hep beraber bir araya gelseler de AK Parti’nin, Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhur İttifakı’nın ve Türkiye’nin yürüyüşüne mani olamayacaklar.”

Kılıçdaroğlu’na tepki

Bakan Soylu, açıklamasının devamında Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek, “Hep beraber pandemi dönemini atlattık ve birçok insanımız yaşamını kaybetti. O büyük büyük devletler, o büyükelçilerin devletleri hastalarına bakmadılar rezil oldular. Tüm foyaları alt üst oldu.

Peki Türkiye… Kılıçdaroğlu çıkıp dedi ki, ‘şehir hastanelerinin hesabını soracağım.’ Şimdi de pankart asmış ‘kaybettiğimiz zamanı geri kazanalım.’ İnsanda biraz yüz olur. Senelerden beri seçim kaybediyorsun. CHP’ye kaybettirdin sen. Sen bir kere oradan git, onlar kaybettiği zamanı geri kazansın…

… Şimdi şehir hastanelerinin hesabını soracağım diyor. Kimlerle beraber. Organize suç örgütü çeviriyorlar. Büyükelçilerle, Avrupa’yla Amerika Birleşik Devletleri’yle bizlere hesap soracakmış. Neyin hesabını soracaksınız. Türkiye’ye Recep Tayyip Erdoğan geldiğinden beri uyguladığı politikalarla bu ülkeyi kalkındırdı, bunun mu hesabını soracaksınız.

Kılıçdaroğlu’na buradan söylüyorum. 2023 yılında öyle bir hezimete uğrayacaksın ki sokağa çıkmaya yüzünüz kalmayacak.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.