habernediyor.com

Vuslat 14 Ekim neden yok? Vuslat TRT 1 Yayın akışı neden yok

MAGAZİN

Vuslat 14 ekim neden yok? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisi 14 Ekim pazartesi akşamı yayın akışından çıkartıldı. Vuslat hangi gün yayınlanacak. TRT 1 ekranlarında rekorlar kıran Vuslat 14 Ekim neden yayınlanmayacak.

Vuslat 14 ekim neden yok? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisi 14 Ekim pazartesi akşamı yayın akışından çıkartıldı. Vuslat hangi gün yayınlanacak. TRT 1 ekranlarında rekorlar kıran Vuslat 14 Ekim neden yayınlanmayacak.,

Vuslat bu akşam var mı yok mu ne zaman?

TRT 1 ekranlarında rekorlar kıran Vuslat dizisi bu akşam neden yayınlanmıyor. Vuslat yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Ekranlarda rekorlar kıran Vuslat dizisi TRT 1 ekranlarında yayınlanmama kararı aldı. Milli maç nedeniyle dizilerin yeni bölümleri yayınlanmıyor ancak Seksenler dizisi yeni bölüm yayınlama kararı aldı. Seksenler bu akşam ekranlarda olacak ve daha sonra her hafta 18:00'de yayınlanacak. Milli maç öncesi Seksenler yayınlanacak hemen ardından milli maç ekranlarda olacak. 

TRT 1 yayın akışı Vuslat neden yok?

TRT 1 yayın akışından çıkartılan Vuslat, Fransa Türkiye maçı nedeniyle ekranlarda olmayacak. TRT 1, 14 Ekim 2019 pazartesi günü yayınlanmayacak. İlk olarak Seksenler yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Hemen ardından TRT 1 ekranlarında Fransa Türkiye maçı yayınlanacak. Vuslat ekranlarda olmayacak ve yeni bölümüyle haftaya kaldığı yerden devam edecek.

Vuslat 21 Ekim pazartesi günü yeni bölümüyle TRT 1'de. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.