habernediyor.com

PKK'ya ağır darbe

GÜNDEM

Suriye, Irak ve ülkemizde 13 terörist etkisiz hale getirildi.

MSB (Milli Savunma Bakanlığı) ve İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 26 Temmuz'da ülke içinde ve sınır ötesinde toplam 13 teröristin öldürüldüğü bildirildi.

Suriye'de 7 terörist etkisiz

Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 7 PKK/YPG'li teröristin öldürüldüğü bildirildi.

MSB tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 7 PKK/YPG'li terörist, kahraman askerlerimizin başarılı operasyonuyla öldürüldü. Bölgede huzur ve barışın devamı için her türlü önlemi alınmayı sürdüreceğiz." denildi.
 

Irak'ta 4 terörist etkisiz hale getirildi

MSB, Kuzey Irak'ta sürdürülen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, PKK mensubu 4 teröristin öldürüldüğünü bildirdi.

Bakanlık tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Terörist neredeyse hedefimiz orası. TSK, teröristle mücadelesini kararlı ve etkin bir şekilde sürdürüyor. Kuzey Irak'ta başarıyla süren Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK mensubu 4 terörist etkisiz hale getirildi." ifadelerine yer verildi.
 

Türkiye'de 2 terörist öldürüldü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İran hududundan Türkiye'ye giriş yapan biri İranlı olmak üzere toplam 2 teröristin, Van kırsalında öldürüldüğünü açıkladı.

Soylu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, "İran hududundan ülkemize sızan biri İranlı olmak üzere toplam 2 terörist, Van kırsalında kahraman jandarmamızın başarılı operasyonu neticesinde öldürüldü. Teslim olmayan her bir teröriste bu topraklar ölümdür." dedi. 
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.