habernediyor.com

Selçuk ilk ziyaretini Ardahan'a yapacak

EĞİTİM

"Ziya Öğretmenle Eğitim Buluşmaları"nda Ardahan'daki meslektaşlarıyla buluşan Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Bu süreç, çocuklara ve öğretmenlere yeni ve daha önce karşılaşılmamış durumlarda ne yapılabileceğine dair beceriler kattı" dedi.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Covid-19 (yeni tip koronavirüs) salgını sebebiyle il ziyaretlerinin iptal olması üzerine, dijital ortamda yapılan "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları"nın 12'ncisinde Ardahan'daki meslektaşlarıyla video konferansla buluştu.

Söz alan her öğretmen zor koşullarda, hayata geçirdikleri çalışmalar ve projelerinden bahsetti ve yeni çalışmalar için Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a isteklerini iletti.

81 ilde, her bir ilçede öğretmenlerin gösterdiği gayreti gördüğünü ve bildiğini belirten Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Gözüm arkada değil. Siz orada, öğrencilerinizin, velilerinizin yanındasınız. Bu çabalarınızdan çok mutlu oluyoruz." dedi.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, hem öğretmenler hem de öğrenciler için mesafelerin ehemmiyeti olmadığına, aslında eğitim ailesinin her bir ferdinin aynı heyecanla aynı hedefe ilerlediğina vurgu yaptı.

Köy öğretmeni Arzu Kaçar

Uzaktan eğitimi öğrencilerinin nasıl heyecanla ve büyük bir mutlulukla takip ettiğini antalan köy öğretmeni Arzu Kaçar, babasının telefonuyla evden çıkıp tavuk sesleri, koyun sesleri arasında derse katılan bir öğrencisini anlattı. 

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da, "Bu süreç, çocuklara ve öğretmenlere yeni ve daha önce karşılaşılmamış durumlarda ne yapılabileceğine dair beceriler kattı" dedi ve tüm öğrencilere sevgilerini gönderdiğini ifade etti.

Öğretmen Meryem Keskendir

Öğretmen Meryem Keskendir ise, "Biz uzakta kaldık. Bize öncelik verin. Öğrencilerimizin böyle bir motivasyona ihtiyacı var" deyince Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sonrası ilk il ziyaretini Ardahan'a yapacağı sözünü verdi.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, meslektaşlarına, "Ne istiyorsanız, ne yapmayı planlıyorsanız bilin ki biz sizin arkanızdayız." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.