habernediyor.com

Kraliçe Elizabeth, torunu Harry ve eşi Meghan'ın ayrılığına onay verdi!

DÜNYA

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın kraliyet görevlerini bırakması talebi hakkında bir "geçiş dönemi" için anlaştı.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, torunu ve Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Sussex Düşesi Meghan Markle'ın kraliyet görevlerinden ayrılma ve finansal bağımsızlık taleplerine onay verdi.

Kraliçe, "geçiş dönemi"ni kabul etti

Kraliyet Ailesi, bugün Sandringham'da Kraliçe II. Elizabeth'in de katıldığı bir toplantıda Prens Harry ve Meghan Markle'ın kraliyetteki üst düzey görevlerini bırakma ve finansal bağımsızlık taleplerini değerlendirdi. Kraliçe Elizabeth, yapılan değerlendirmelerin ardından torunu ve eşinin talebi için bir "geçiş dönemi"ni kabul ettiğini açıkladı.

Kanada ve İngiltere arasında zamanlarını bölecekler

Kraliçe'nin açıklamasında Sussex Dükü ve Düşesi'nin Kanada ve İngiltere'de zamanlarını bölerek bir "geçiş dönemi" geçireceği hakkında karar verildiği belirtilirken "Ailem ve ben Harry ve Meghan'ın genç bir aile olarak yeni bir hayat yaratma arzusunu tamamen destekliyoruz. Onları tam zamanlı çalışan Kraliyet Ailesi Üyeleri olarak görmeyi tercih etsek de, ailemizin değerli bir parçası olarak onların daha bağımsız bir hayat yaşama isteklerine saygı duyuyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.