habernediyor.com

Koronavirüs aşısını sadece kendilerine yaptırdılar!

DÜNYA

Rus finansçı Kirill Dmitriev, eşiyle beraber yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısı yaptırdığını iddia etti. 

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısı konusunda dünyayı sarsacak bir iddia ortaya atıldı.

Rus finansçı Kirill Dmitriev, eşi Natalia Popova ile beraber yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısı yaptırdığını ileri sürdü. 

Dmitriev, ülkesinde üretilen yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısının üçüncü seviye denemelerine girdiğini kaydederek, kendisi ile eşi Popova'nın vücudunda normal bir vakada yer alan antikorların 2 katı kadar antikor olduğunu ifade etti. 

Rus finansçı, başkent Moskova'da geliştirilen yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşının Eylül ayında hazır olacağının öngörüldüğünü söyledi. 

Natalia Popova'nın eski bir model olduğu biliniyor. Genç kadın, evinde iki tane Afrika yaban kedisine bakıyor. 

Dmitriev'in yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısında ilerleme kaydedildiğine dair açıklamasının zamanlaması dikkatlerden kaçmadı.

İngiltere, kısa süre önce Oxford Üniversitesi'nin geliştirmeye çalıştığı yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısına Rus hackerlar tarafından siber saldırı gerçekleştirildiğini ileri sürmüştü.

Rusya istihbaratı ile ilişkisi olan hackerların, yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı aşı çalışmaları yapan kurum ve kuruluşlardan veri sızdırmaya ilişkin hamlelerde bulunduğu ileri sürülüyor. Rusya'dan siber korsanların, söz konusu aşılara dair önemli bilgilere ulaştığı kaydediliyor. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.