habernediyor.com

İşte iPhone 11’in akıllı şarj destekli kılıfları

BİLİM-TEKNOLOJİ

Apple tarafından yeni amiral gemileri iPhone 11 serisinin şarj destekli akıllı kılıflarının tasarımları internete sızdırıldı.

Apple tarafından dün beklenen yeni AirPods modeli duyuruldu. Bugün ise iPhone 11 Pro’nun akıllı kılıf görüntüleri internete sızdırıldı.

Apple geçtiğimiz senelerde yeni amiral gemilerinin bile şarjının az gitmesi sebebiyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Fakat bu sene iPhone’un 11 serisinin pil kullanımı konusundaki yüksek performansından dolayı çok büyük eleştirilerle karşılaşmadı. Her ne kadar önceki modellere göre şarj performansı konusunda geliştirmeler olsa da yeni modelleri için firma tarafından sunulacak akıllı şarj kılıfları da internete sızdırıldı.

İnternette paylaşılan görseller geçtiğimiz sene tanılan şarj destekli kılıflardan çok farklı bir tasarımın bulunmadığını gösteriyor. Tasarımsal olarak değerlendirildiğinde tek etken, Apple’ın yeni modellerindeki ekstra kameraları nedeniyle daha büyük bir kamera alanının bulunması olarak yorumlanabilir.

Apple tarafından sızdırılan bu Smart Battery Case yani akıllı kılıflarıyla ilgili detaylı yorumlar paylaşılmasa da şirket tarafından kısa bir zaman içerisinde tıpkı dün olduğu gibi bir anda duyurulması bekleniyor akıllı şarj kılıfının. Geçtiğimiz yılki akıllı kılıflar Aralık ayı gibi duyurulmuştu ve bir ay sonra da resmileşmişti. Bu sene de yeni kılıfların çıkmasının 2020 Ocak ayını bulabileceği ifade ediliyor.

Bununla birlikte kimi iddialar da yeni kılıfların Cuma gönünden önce çıkabileceğine işaret ediyor. İddiaların doğru olup olmadığını ise bekleyip göreceğiz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.